twitter-icon youtube-icon
Banner_Roei_Havenhout_2.jpg Banner_Roei_Havenhout.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Meestal zie je bij 't Diep het volgende patroon: onbekende gastroeiers pakken toerboten voor het ruime sop en bekende diepers oefenen in de buurt van 't vlot. 2 mei was alles anders: onze jeugdleden gingen een avond de hort op en er was een invasie aan nieuwelingen op 't vlot: de lions uit Steenwijk hadden een heuse roeiclinic.

De jeugd deed in estafette-vorm een rondje Jonen - Beulaker - Dwarsgracht.Ervaren en onervaren, iedereen kon en deed mee, omdat we in estafettevorm fietsten en roeiden. Hoe ze het vonden: als veulens in de wei zo blij , maar ook: 'hoe lang het was en hoe ver..',
Enfin, de foto's spreken voor zich.

https://www.flickr.com/photos/t_diep/sets/72157667814042366

https://www.flickr.com/photos/t_diep/albums/72157667792701661

Evenementen KNRB 2015

Het nieuwe jaaroverzicht 2015 evenementen van de KNRB wordt alleen nog in zeer beperkte oplage naar roeiverenigingen gestuurd. Voor leden is deze wel digitaal beschikbaar. Download het bestand via de ledenpagina. 
Weet je niet meer hoe je in moet loggen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het eind is in zicht! De laatste klussen dienen zich aan.
Zodra de vorst uit de grond is kan het straatwerk afgemaakt worden. Cedric kan daarbij hulp gebruiken. Data worden nog doorgegeven.
Ook zijn er diverse schilder klussen. Er hangt een lijst op de roeivereniging in de nieuwe ergometer ruimte. Daarop kan ingetekend worden voor een klus.
Een deel van het werk kan nu al gedaan worden. Andere zaken in overleg met Henk.
 
Komende week wordt de nieuwe ketel geplaatst. Vervolgens worden plafonds gemaakt en wordt de vloer in de hal en kleedkamers aangebracht.
Daarna wordt het sanitair afgemonteerd.
Henk zal de komende week de vloer in de gang boven aanbrengen en vervolgens de oude trap afbreken.

Verbouwing clubhuis 't Diep 2014-2015Wie regelmatig op de club komt ziet bij elk bezoek dat er grote voortgang is in de verbouwing. De derde loods is bijna dicht, er wordt hard gewerkt aan de grote deuren en de boot- en riemensteunen. In de hal is Henk druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe trap en boven wordt de ergometerruimte afgewerkt. De kleedkamers zijn betegeld: dat geeft meteen een heel ander beeld. De installateur is begonnen met trekken van leidingen.

Alweer een grauwe dag. Onze reis naar het Zuiden is opnieuw uitgesteld. Na de griep sloeg ernstige rugpijn toe bij m'n lief. Eén lichtpuntje: nu kan ik alsnog naar de nieuwjaarsbijeenkomst op 't Diep.

Diepsoos oktober 2014 Op 31 oktober is de eerste Diepsoos gehouden. Er waren ca. 20 leden aanwezig. We hebben gezellig met elkaar kunnen kletsen en lachen. Er werd zelfs even een mini competitie sjoelen gespeeld. Josée had voor lekkere hapjes gezorgd. 
De volgende Diepsoos is vrijdagavond 28 november om 20.30 uur. Mis het niet!

Banner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved