twitter-icon youtube-icon
Geslaagden 2021
Najaarsavond
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Kikarow doet dit jaar een rondje Nederland. Van 14 april tot 14 juli wordt geld in gezameld voor onderzoek door het pinsesmaxima center naar late effecten van kinderkanker.
inmiddels zijn we halverwege de vaartocht en is al bijna 200.000 euro binnengehaald van de beoogde 500.000 euro. kijk maar eens op kikarow.nl
Roeivereniging t Diep doet ook mee met kikarow: al op de WWMT werden cakes en koeken verkocht. Dat heeft enkele honderden euro's opgeleverd. De tweede actie was dat we op hebben getreden voor de soroptimisten in Steenwijk: zij hebben de opbrengst van een benefietavond ter beschikking gesteld. weer een paar honderd
de derde - en zeker niet laatste!-  actie komt 8 juni. Wij varen dan nl één etappe mee!

helaas komt kikarow niet door steenwijk, maar gaat wel van zwolle naar assen... Op dat traject varen wij bovensmilde - Assen.
Onze jeugdleden bo oosterhagen, elene bokhorst, Sverre Nygard, Olivier Kok en Bente Hulsman van 'the vin' de 10 km naar Assen begeleid door een heuse joekel van een reddingboot, de tjerk hiddes.  In Assen worden onze helden ontvangen door de burgemeester van Assen.
natuurlijk gaat iedereen onze roeiers aanmoedigen op de fiets of de boot (een stukkie meevaren in een c, skiff of dubbel zou leuk zijn toch).

14 juli eindigt kikarow in utrecht en wordt het eindbedrag bekend gemaakt

geertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved