twitter-icon youtube-icon
Najaarsavond
Geslaagden 2021
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Mededelingen

De documenten voor de ALV van 13 mei a.s. staan in het ledengedeelte. Na inloggen vindt je een link bovenaan de ledenpagina.

Het succes van de WWMT werkt door. Zaterdag 13 april hebben zich maar liefst in totaal 15 mensen aangemeld voor de introductiecursus. Dat is een mooi aantal. Coordinator Jasper Klarenbeek is zichtbaar tevreden: 'een mooi aantal. En wat heel mooi is, is dat de tendens naar verjonging zich ook doorzet. Dat is fijn. ' Onder de nieuwe leden ook een aantal oude bekenden. jasper: 'vroeger was het zo dat ouderen hun kinderen meenamen en zorgde dat die gingen sporten. Nu zie je de omgekeerde beweging: ouders zien hun kinderen roeien en denken hé dat is wat voor mij en melden zich aan. We hebben al heel wat ouderen zo aan ons weten te binden. 
16 april begint de introductieperiode. De roeiers roeien dan twee keer per week en sluiten de introductieperiode voor de zomer af. 
nieuwe leden: succes
tussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved