twitter-icon youtube-icon
Geslaagden 2021
Najaarsavond
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Afgelopen twee weken liep de AH Sportactie en de Nationale Sportweek. We hebben met een clubje enthousiaste leden vereniging op twee momenten onder de aandacht gebracht bij de 2 AH's in Steenwijk. We stonden daar met ergometers, vlaggen en flyers. AH klanten hebben een voucher gekregen en geïnteresseerden kunnen deze verzilveren voor een 'gratis' proefles.
Dit kan op zaterdag 13 oktober tijdens het OPEN HUIS. 
Ook voor onze eigen leden is het interessant om te komen; Niek Goes importeur van het Franse Virus Boats en het Zweedse Leo Coastal komt naar onze vereniging met 4 demonstratieboten. 
en dat Coastal.. is helemaal hip aan het worden, dus kom ook op 13 oktober! 10-13 u!






geertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.png
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved