twitter-icon youtube-icon
Roeiexamens juli 2018
Roeien in het avondrood
Toertocht
J18 H2x
Kanaal Steenwijk-Ossenzijl
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Tweets

Mededelingen

Vanaf 1 juli zijn alle vormen van roeien voor alle leeftijden weer toegestaan! Er gelden hier en daar nog wel voorwaarden, zie daarvoor het aangepaste protocol hier onder. Een specifiek punt waarvoor wij aandacht vragen is het advies van de KNRB om als stuurman/-vrouw een mondkapje te dragen. Er staat ons niets meer in de weg onze mooie sport weer op te pakken. Geniet ervan en wees je ervan bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor het welslagen van ook deze versoepeling.

Inschrijving voor bootgebruik gaat vanaf nu via een digitaal systeem. Als het goed is heb je via ons centraal systeem E-Captain een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd gekregen. Contactpersoon voor dit onderdeel is onze penningmeester, Bart Peerbolte (penningmeester@tdiep.nl). Zie hieronder een gebruiksaanwijzing van het systeem:

digitaal_boot_afschrijven.pdf 121.61 KB 03/07/2020 06:51:40

'de hollandia' op de altijd gezellige bosbaan is altijd een mooie graadmeter voor ploegen in de opmaat naar de 2 kilometer-wedstrijden en later de finales van het jaar; NK, EK en Wk.
Bij de achten was dit jaar een heuse Dieper aan de start: de junioren Holland met onze eigenste Obbe aan boord op '2' had zich vermetel ingeschreven in de categorie SA, de hoogste categorie. Een kennismaking met het echte werk.
De mannen hadden mooie races: De series werden uiteindelijk na een behouden start en een mooi gedegen inhaalrace geeindigd in een mooie tweede plaats, voldoende voor de A-finale.
In de A-finale troffen de mannen de Holland acht (op weg naar Rio), de 'Henly-Nereus', en de ploegen van Njord, Skadi en Laga.  
De Holland - acht en Nereus waren een maatje te groot en ook Njord bleef uiteindelijk buiten bereik, maar Laga en Skadi werden door de jonge jogens flink ingemaakt: 4e in een tijd net boven de 6 minuten! Bovendien een strakke race, mooi bij elkaar gebleven en het hoofd cool.
Enfin; de fotos's zeggen meer: https://www.flickr.com/photos/t_diep/albums/72157668433503361


logo_geertien-115.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved