twitter-icon youtube-icon
Roeien in het avondrood
Roeiexamens juli 2018
Kanaal Steenwijk-Ossenzijl
J18 H2x
Toertocht
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Banner_Roei_Havenhout_2.jpg Banner_Roei_Havenhout.jpg
ADVERTENTIE

Zoeken

Tweets

'de hollandia' op de altijd gezellige bosbaan is altijd een mooie graadmeter voor ploegen in de opmaat naar de 2 kilometer-wedstrijden en later de finales van het jaar; NK, EK en Wk.
Bij de achten was dit jaar een heuse Dieper aan de start: de junioren Holland met onze eigenste Obbe aan boord op '2' had zich vermetel ingeschreven in de categorie SA, de hoogste categorie. Een kennismaking met het echte werk.
De mannen hadden mooie races: De series werden uiteindelijk na een behouden start en een mooi gedegen inhaalrace geeindigd in een mooie tweede plaats, voldoende voor de A-finale.
In de A-finale troffen de mannen de Holland acht (op weg naar Rio), de 'Henly-Nereus', en de ploegen van Njord, Skadi en Laga.  
De Holland - acht en Nereus waren een maatje te groot en ook Njord bleef uiteindelijk buiten bereik, maar Laga en Skadi werden door de jonge jogens flink ingemaakt: 4e in een tijd net boven de 6 minuten! Bovendien een strakke race, mooi bij elkaar gebleven en het hoofd cool.
Enfin; de fotos's zeggen meer: https://www.flickr.com/photos/t_diep/albums/72157668433503361


logo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpglogo_geertien-115.jpgBanner_Roei_Havenhout.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved