twitter-icon youtube-icon
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Najaarsavond
Geslaagden 2021

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Mededelingen

De documenten voor de ALV van 13 mei a.s. staan in het ledengedeelte. Na inloggen vindt je een link bovenaan de ledenpagina.

Afgelopen vrijdag werd door de midweekgroep in 4 wherry’s vanaf roeivereniging de Geeuw een leuke tocht gevaren in en rond Sneek. Door 16 personen, werd deelgenomen aan een overwegend zonnige wintertocht met een klein Sinterklaastintje. Leuk om weer eens een heel ander roeigebied te doorkruisen. En leuk dat de midweekgroep versterkt is met enthousiaste nieuwe mensen, die de smaak van het toerroeien al aardig te pakken lijken te hebben.

Renée

Foto’s: https://www.flickr.com/photos/t_diep/albums/72157659766829513

tussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pnggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgvakantieweerribbenwieden.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved