twitter-icon youtube-icon
Geslaagden 2021
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Najaarsavond

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Mededelingen

De documenten voor de ALV van 13 mei a.s. staan in het ledengedeelte. Na inloggen vindt je een link bovenaan de ledenpagina.

Op vrijdagavond 28 augustus stonden 15 liefhebbers om 19.30 uur in de loods te popelen om op zoek te gaan naar de Volle Maan.

De indeling in de 4 wherry’s kwam soepel tot stand door 4 bootpuzzles, waarna we over bijna glad water onze tocht startten richting Giethoorn Noord. Voordat we de Thyssengracht bereikten, werden we al vergezeld van een prachtige volle maan en steeds gladder roeiwater. Getuige de foto’s van Monique, die als fietsende reporter de bijbehorende plaatjes schoot (zie link onderaan).

Na een korte pauze in Dwarsgracht, waar we getrakteerd werden op heerlijk gebak en fris, begon het donkerste gedeelte van onze tocht. De prachtig heldere maan zorgde ervoor dat alle boeien op het Gieterse Meer van een afstand goed te zien waren.

Rond 12 uur ‘snachts waren we weer “thuis” en werd door enkelen nog nageborreld op het Diep. Johanna, namens alle deelnemers, bedankt voor de prettige organisatie van deze prachtige tocht!

Renée

Bekijk de foto's van Monique en Ingrid op Flickr!

vakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.png
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved