twitter-icon youtube-icon
J18 H2x
Kanaal Steenwijk-Ossenzijl
Toertocht
Roeiexamens juli 2018
Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht
Roeien in het avondrood

Welkom bij 't Diep

Roeivereniging ‘t Diep is gelegen in Tuk en ligt in een prachtig waterrijk gebied nabij Nationaal Park de Weerribben, Giethoorn en Blokzijl. 't Diep is een actieve vereniging met ruim honderd leden uit Steenwijk en directe omgeving.

Roeien is een sport voor jong en oud, waarbij je het hele lichaam gebruikt. Het houdt je gezond, je kunt genieten van de prachtige omgeving en je kunt alleen of met meerdere mensen in een boot, een prestatie neerzetten.

Jeugdroeien

Recreatief roeien

Wedstrijdroeien

Gastroeien

Tweets

Mededelingen

Wil je zichtbaar zijn op het water? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan!! Op de jaarvergadering heeft de kledingcommissie een ontwerp van een nieuw recreatief shirt gepresenteerd. Hieronder vind je het ontwerp. In de bestuurskamer staat de paskleding voor jou gereed. Heb je de juiste maat gevonden, schrijf dan je bestelling op de bestellijst. De kledingcommissie ’t Diep:

roeishirt2021.pdf 375.25 KB 05/07/2021 17:49:44

Lees hier het Corona protocol geldig vanaf 5 juni:

Contributie 2015

In de algemene ledenvergadering 2014 zijn de contributiebedragen voor 2015 vastgesteld. De contributie wordt eind maart afgeschreven bij degenen die een machtiging hebben gegeven (Incassant ID tDiep NL24ZZZ400616750000).
Heb je geen machtiging gegeven, dan word je verzocht dit alsnog te doen door onderstaand formulier te downloaden en in te vullen. Je kunt het daarna in het postbakje van de penningmeester leggen. Mocht je niet middels incasso willen betalen, dan krijg je binnenkort een factuur. In onderstaande tabel zie je welk bedrag aan contributie dit jaar voor jou van toepassing is.
Soort lid                    Contributie 2015
Gewoon lid                      € 245,--
Jeugd lid                           € 175,--
Student lid                        € 175,--
Buiten lid                          € 175,--
Lid van verdienste          € 245,--
Donateur                          €   55,--
Erelid                               Geen contributie

Met vriendelijke groet, Tom de Vries
vakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.pngvakantieweerribbenwieden.jpgtussendediepen.pngdewatervlinder.jpggeertienlogonieuw.png
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved