twitter-icon youtube-icon

Speciaal voor roeiliefhebbers die graag toerroeien heeft roeivereniging ’t Diep, samen met vrijetijdsondernemers uit de regio, het arrangement ‘Gastroeien’ ontwikkeld. In één handig overzicht vindt u snel een boot, route en desgewenst een overnachtingsplek of arrangement.


» Ga naar www.gastroeien.nl

 

Beschikbare boten

Leden van andere roeiverenigingen kunnen een Wherry of C-boot lenen bij 't Diep. Het gastgebruik van een boot is aan voorwaarden gebonden. Ook wordt er een kleine vergoeding gevraagd. De gebruiksvoorwaarden en actuele kosten vindt u op de eigen reserveringswebsite http://www.tdiep.nl/gastroeien (klik op "Vind beschikbare boten" hiernaast).

Routes

Ervaren roeiers uit de regio hebben prachtige waterwegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden gecombineerd tot routes van elk circa 30 km. Er zijn twee 1-daagse en twee 2-daagse routes. Het is mogelijk om deze routes te verlengen, in te korten of te combineren tot 3-, 4-, of 5-daagse tochten. Vanwege de vele nauwe vaarwaters wordt geadviseerd de tochten te roeien in een Wherry, C2* of C3*, voor geoefende roeiers zijn de routes ook met een C4* bevaarbaar. De routes zijn digitaal beschikbaar op www.gastroeien.nl. Bij vertrek ontvangt u een routekaart en beschrijving op watervast papier in bruikleen.

Overnachten

Komt u van ver? Blijf dan slapen. We werken nauw samen met vrijetijdsondernemers die goede overnachtingsaccommodaties hebben, zoals B&B's, Hotels en Campings. De accommodaties liggen aan of nabij de routes en beschikken over veilige plekken om de boten 's nachts te stallen. De gastheren zijn voorbereid op de komst van sportieve roeiers. Op www.gastroeien.nl vind u een overzicht van de accommodaties en kunt u online boeken.

Arrangementen

Voor gastroeiers zijn er speciale arrangementen samengesteld om gemakkelijk een weekendje te gaan roeien. Op www.gastroeien.nl vind u kant-en-klare arrangementen van Bed & Breakfast ’s, campings en hotels. En voor wie net iets anders wil; een arrangement op maat is zo geregeld.
dewatervlinder.jpgtussendediepen.pngvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.pngdewatervlinder.jpgtussendediepen.pngvakantieweerribbenwieden.jpggeertienlogonieuw.png
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved