twitter-icon youtube-icon

Mededelingen

Vanaf 1 juli zijn alle vormen van roeien voor alle leeftijden weer toegestaan! Er gelden hier en daar nog wel voorwaarden, zie daarvoor het aangepaste protocol hier onder. Een specifiek punt waarvoor wij aandacht vragen is het advies van de KNRB om als stuurman/-vrouw een mondkapje te dragen. Er staat ons niets meer in de weg onze mooie sport weer op te pakken. Geniet ervan en wees je ervan bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor het welslagen van ook deze versoepeling.

Inschrijving voor bootgebruik gaat vanaf nu via een digitaal systeem. Als het goed is heb je via ons centraal systeem E-Captain een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd gekregen. Contactpersoon voor dit onderdeel is onze penningmeester, Bart Peerbolte (penningmeester@tdiep.nl). Zie hieronder een gebruiksaanwijzing van het systeem:

digitaal_boot_afschrijven.pdf 121.61 KB 03/07/2020 06:51:40


Instructie 2015

Wil je nog beter leren roeien? Geef je snel op!

Hallo allemaal,
Een aantal weken geleden was de eerste bijeenkomst voor de instructie voor de (hulp)instructeurs en andere belangstellenden, die hun roeitechniek willen verbeteren. We hebben aan de hand van plaatjes de roeitechniek geanalyseerd en achterhaald wat de oorzaak van een roeifout kan zijn. Na de pauze hebben we allerlei oefeningen aan elkaar gegeven om te roeitechniek te verbeteren.

Op zaterdag 21 maart is het vervolg. Het programma voor die dag ziet er als volgt uit:

Aanleg vloercoating

Vanaf maandag 9 maart 2015 tot dinsdagochtend 10 maart is er geen toegang tot het clubgebouw mogelijk!
Vrijdag 6 maart wordt de afwerklaag op de vloer in de kleedruimtes aangebracht.
Maandag 9 maart is de vloer in de hal en toiletgroepen aan de beurt. Dit betekent dat er komend weekend (7 en 8 maart) gewoon gebruik gemaakt kan worden van het gebouw.
Maandag 9 maart is het in de loop van de dag niet meer mogelijk om het gebouw te betreden.
De afwerklaag is na een nacht voldoende uitgehard. Dinsdag kan de vloer weer betreden worden. De eerste paar dagen is de afwerklaag nog niet volledig uitgehard. Dit betekent dat er wel over de vloer gelopen kan worden. Echter het verslepen van zware voorwerpen over de vloer dient vermeden te worden.

Dank voor jullie medewerking!
logo_geertien-115.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved