twitter-icon youtube-icon

Mededelingen

Vanaf 1 juli zijn alle vormen van roeien voor alle leeftijden weer toegestaan! Er gelden hier en daar nog wel voorwaarden, zie daarvoor het aangepaste protocol hier onder. Een specifiek punt waarvoor wij aandacht vragen is het advies van de KNRB om als stuurman/-vrouw een mondkapje te dragen. Er staat ons niets meer in de weg onze mooie sport weer op te pakken. Geniet ervan en wees je ervan bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor het welslagen van ook deze versoepeling.

Inschrijving voor bootgebruik gaat vanaf nu via een digitaal systeem. Als het goed is heb je via ons centraal systeem E-Captain een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd gekregen. Contactpersoon voor dit onderdeel is onze penningmeester, Bart Peerbolte (penningmeester@tdiep.nl). Zie hieronder een gebruiksaanwijzing van het systeem:

digitaal_boot_afschrijven.pdf 121.61 KB 03/07/2020 06:51:40


Meer, beter en vaker roeien!
Nationaal RoeiCongres 2015

Meer roeiers – verenigingen – publiciteit – medailles – sponsoren – deelnemers
Beter roeien – besturen – communiceren – coachen – instructie – evenementen
Vaker roeien!

Het Nationaal RoeiCongres is hét jaarlijkse moment waarop bestuurders van alle roeiverenigingen, vrijwilligers, coaches, roeiers en anderen samenkomen.
Naast het plenaire gedeelte zijn er tal van interessante workshops. Maar natuurlijk is er ook voldoende tijd om op een informele manier met collega bestuurders en coaches te praten.

Zoals iedereen buiten kan zien is de windkracht zodanig dat we vanmiddag (zaterdag 10 januari) niet kunnen roeien. Vanmiddag trekt de wind zelfs nog verder aan.
De Koning Wintertocht 2015 gaat daarom niet door.

logo_geertien-115.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved