twitter-icon youtube-icon

Mededelingen

Vanaf 1 juli zijn alle vormen van roeien voor alle leeftijden weer toegestaan! Er gelden hier en daar nog wel voorwaarden, zie daarvoor het aangepaste protocol hier onder. Een specifiek punt waarvoor wij aandacht vragen is het advies van de KNRB om als stuurman/-vrouw een mondkapje te dragen. Er staat ons niets meer in de weg onze mooie sport weer op te pakken. Geniet ervan en wees je ervan bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor het welslagen van ook deze versoepeling.

Inschrijving voor bootgebruik gaat vanaf nu via een digitaal systeem. Als het goed is heb je via ons centraal systeem E-Captain een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd gekregen. Contactpersoon voor dit onderdeel is onze penningmeester, Bart Peerbolte (penningmeester@tdiep.nl). Zie hieronder een gebruiksaanwijzing van het systeem:

digitaal_boot_afschrijven.pdf 121.61 KB 03/07/2020 06:51:40


Werkzaamheden Ruxveenseweg

Vanaf 10 juni tot naar verwachting 16 juli 2014 worden de werkzaamheden aan de Ruxveenseweg uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuw asfalt en markeringen op de hoofdrijbaan en rotonde Zuidveen. Vanaf 16 juni wordt de Ruxveenseweg in fases afgesloten.
Daarnaast wordt de kruising van de Hooidijk/Ruxveenseweg omgebouwd naar een rotonde.
Tijdens de afsluiting blijven aangrenzende bedrijven en woningen zo veel als mogelijk bereikbaar.

logo_geertien-115.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved