twitter-icon youtube-icon

Mededelingen

Vanaf 1 juli zijn alle vormen van roeien voor alle leeftijden weer toegestaan! Er gelden hier en daar nog wel voorwaarden, zie daarvoor het aangepaste protocol hier onder. Een specifiek punt waarvoor wij aandacht vragen is het advies van de KNRB om als stuurman/-vrouw een mondkapje te dragen. Er staat ons niets meer in de weg onze mooie sport weer op te pakken. Geniet ervan en wees je ervan bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor het welslagen van ook deze versoepeling.

Inschrijving voor bootgebruik gaat vanaf nu via een digitaal systeem. Als het goed is heb je via ons centraal systeem E-Captain een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd gekregen. Contactpersoon voor dit onderdeel is onze penningmeester, Bart Peerbolte (penningmeester@tdiep.nl). Zie hieronder een gebruiksaanwijzing van het systeem:

digitaal_boot_afschrijven.pdf 121.61 KB 03/07/2020 06:51:40


images src=http://www.tdiep.nl/tdiep/images/stories/images.jpegDe Dubbele Diep Dol is de verenigingsprijs van roeivereniging 't Diep. De prijs wordt tijdens de Algemene Leden Vergadering op 22 maart 2013 uitgereikt aan een lid die zich als vrijwilliger voor de vereniging buitengewoon heeft ingezet.

Alle leden kunnen iemand voordragen voor de Dubbele Diep Dol. Het bestuur kiest uit alle nominaties de winnende vrijwilliger.

Stuur je nominatie met motivatie naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." mce_' + path + '\'' + prefix + ':' + addy76846 + '\' style="line-height: 1.5;" mce_style="line-height: 1.5;">'+addy_text76846+'<\/a>'; //-->

Stemmen kan tot 7 maart a.s.

Namens het bestuur, Antoinet Broeckman

Geachte leden,

Helaas zijn onze twee kersverse bestuursleden Renske de Man en Sandra de Haas door persoonlijke omstandigheden genoodzaakt hun functie neer te leggen. Beide bestuursleden waren vol enthousiasme en met goede ideeën dit voorjaar begonnen. Ondanks deze korte periode hebben ze de vereniging toch een stapje verder kunnen helpen.

Inmiddels is Tom de Vries bereid gevonden om als penningmeester ad-interim aan de slag te gaan. Op de najaars ALV zal Tom door het bestuur worden voorgedragen als kandidaat voor het penningmeesterschap. We hebben het vertrouwen dat er hiermee voor langere tijd weer continuïteit ontstaat in het penningmeesterschap. Als één van de acties zal Tom zich bezighouden met het innen van de contributies voor 2013. Leden die een machtiging hebben afgegeven zullen dit spoedig merken. Alle andere leden roep ik op om het werk voor Tom zo makkelijk mogelijk te maken en de contributie over 2013 over te maken.

De functie van materiaalcommissaris is nog vacant. Het bestuur is op zoek naar een bestuurslid die de materiaalzaken kan coördineren. Inmiddels zetten zich al diverse vrijwilligers zich uitvoerend in voor het materiaal. Het bestuurslid zal er vooral voor moeten zorgen dat er wordt gewerkt volgens een onderhoudsplan, en dat er nieuw materiaal wordt aangeschaft. Bel of mail gerust even om te informeren of je interesse kenbaar te maken.

Vriendelijke groeten,
Bart Volkers
Voorzitter 't Diep

logo_geertien-115.jpglogo_geertien-115.jpg
© 2014-2018 www.tdiep.nl. All rights reserved